Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, végeit levágjuk. Sózzuk, fűszerezzük, durvára darált borssal megszórjuk.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, összekeverjük a zsiradékkal, szárított rozmaringot, durvára őrölt borsot szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkeszárnyakat.
A tepsit előmelegített sütőben tesszük, és kb. 1 órát sütjük. A szárnyakat megfordítjuk, és szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.