Elkészítés: Egy kisebb tepsit (20*30cm) béleljünk ki sütőpapírral.
A csokoládét daraboljuk fel, majd vízfürdő felett olvasszuk meg. Egy tálba szitáljuk bele a lisztet és a sütőport, adjuk hozzá a vajat, a cukrot és a csokit, dolgozzuk ki sima tésztává. A tésztát nyomkodjuk a tepsibe, tetejét villával szurkáljuk meg. Tegyük 170 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig süssük.
Ezalatt készítsük el a tölteléket: lassú tűzön olvasszuk fel a vajat, a cukrot, a mézet és a sűrített tejet. 15 percig lassan főzzük, majd a végén keverjük bele a pudingport. Hagyjuk kihűlni, majd keverjük bele a darált diót és mogyorót.
A tölteléket kenjük rá a megsült tésztalapra. A tetejébe nyomkodjuk a háztartási kekszeket, szorosan egymás mellé, majd néhány órára tegyük hűtőbe. Dermedés után a kekszek nyomán szeleteljük.
Beküldő felhasználó id: 322595
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.