Elkészítés: A felengedett leveles tésztát lisztezett felületen 3 mm vékonyra nyújtom, a tortaformák egyikének segítségével 4 cakkos kört szaggatok belőle. A diót a cukorral összekeverem, a szőlőszemeket félbevágom, magjaikat eltávolítom.
A 4 tésztakört beleigazítom a sütőformákba úgy, hogy a peremére is jusson tészta. A diós keveréket arányosan elosztom rajtuk, a szőlőt úgy rendezem el, hogy vágott felük legyen felfelé. A maradék tésztából formákat szaggatok, melyeket kevés vízzel megkenek, ráillesztem a szőlő tetejére, kevés mézet csorgatok rá.
200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt világosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.