Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük (mondjuk a sajtreszelő legnagyobb fokán). A szalonnát üvegesre sütjük, belerakjuk a hagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a reszelt burgonyát, és közepes lángon addig sütjük, amíg a burgonya összeesik, megpuhul. Csak kezdetben kevergessük, mert úgy lesz szép, ha felveszi a serpenyő formáját. Sütés közben sózzuk és borsozzuk. Ha a burgonya elkészült, egy másik serpenyőben tükörtojást sütünk, a tojást és a burgonyát együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.