Elkészítés: A báránycsülköket besózzuk, majd forró vajon elősütjük minden oldalát. Mély tepsibe helyezzük, és felöntjük a borral. Közé helyezzük a
rozmaringot, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben puhára pároljuk.
Ezután az alatta visszamaradt vörösbort leszűrjük, kissé beforraljuk. Ezután szőlődzsemmel ízesítjük, majd finomra vágott mentalevelet adunk hozzá.
A csülköt átvonjuk a mártással, és a sült rozmaringággal díszítjük.
Köretként pirított zöldségeket, citromos főtt lencsét és burgonyapürét tálalhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.