Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd hozzátesszük a nyúlaprólékot, dinszteljük, és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult a hús, hozzátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget, fűszerezzük, majd a végén tejszínnel dúsítjuk.
A betéthez a túrót szétmorzsoljuk,hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt citromhéjat, sót, búzadarát, hagyjuk pihenni kicsit, majd kis gombócokat formálunk belőle, és a levesbe főzzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.