Elkészítés: A tésztát feltesszük főni, közben elkészítjük a mártást.
A pancettát / bacont vékonyra vágjuk, kockázzuk, megpirítjuk. Rádobjuk a megmosott és durvára vágott rucolát, belepréseljük a fokhagymát. 1-2 percig keverjük, amíg a rucola összeesik, majd beletesszük a mascarponét, kikeverjük, hozzáadjuk a húsleveskockát. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk, picit borsozzuk. NE SÓZZUK MEG!!
A tésztát leszűrjük és rádobjuk a mártásra, laza mozdulatokkal összerázzuk. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.