Előkészítés: A salátát megmossuk, szárazra rázzuk. Megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük a kínai kelt, a káposztát, a póréhagymát, a paprikát. A grépfrútot kifilézzük (azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst). A csirkemellet felszeleteljük.
Elkészítés: Kikeverjük a joghurtot az olajjal, a mézzel, a mustárral, csipetnyi sóval, a szerecsendióval és a borssal. A kész öntetbe lazán beleforgatjuk az összeaprított húst és a zöldségeket. Elkészítjük a sajtkosárkákat: a vékonyra szeletelt sajtot (9x9 cm-es négyzetek, ahogy tömbben lehet kapni) kettévágjuk és zsírpapírra 5 szeletkéből álló kört rakunk ki. Nem baj, ha nem fedi egymást át a külső ív, mert majd összeolvad. Papírral együtt betesszük a mikróba, 1000 watton kb. 4 percig pirítjuk. Akkor jó, amikor a sajtot tapintásra szilárdnak érezzük. Kivesszük a papírral együtt, és ráfordítjuk valamilyen kerek tálka külső felére, és kézzel kicsit rá is nyomkodjuk, hogy jobban felvegye a formát. Pár percig várunk, amíg kihűl. A rukolát tányérokra rendezzük. A salátát a sajtkosárkákba töltjük, a salátára rakjuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 552 kcal (sajtkosárral)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.