Piskóta elkészítése: a tojásokat ketté választjuk, a fehérjéhez hozzá adjuk a cukrot és robotgéppel habbá verjük. Míg keményre veri a gép , a sárgáját kézi habverővel kicsit habosra verjük. Miután föl verődött a hab , apránként belekeverjük spatulával a sárgáját. Mikor márványos, bele szitáljuk a lisztet két részletben. Zsír pappírral bélelt formában, előmelegített sütőben alsó-felső sütésen 160 fokon 30-40 percig sütjük.A készre sült piskótát enyhén lisztezett felületre föl fordítjuk, így hagyjuk kihűlni.A tejet felforraljuk , közben a pudingot a cukorral és 5 evőkanál hideg tejjel csomó mentesre keverjük és hozzáadjuk a forró tejhez, mikor be sűrűsödött hagyjuk kihűlni. A habtejszínt a kakaó porral föl verjük keményre és hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a rumot. Ezt szép sima csomó mentesre el dolgozzuk a géppel.A piskótát 3 felé vágjuk és be töltjük a krémmel, kívül is körbe kenjük .Díszíthetjük kedvünk szerint. Én csokoládé díszeket készítettem és csokoládé forgáccsal szórtam meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.