Elkészítés: A csirkemellfiléket kettévágjuk, hogy szép szeleteket kapjunk. Ezeket forró olajon gyorsan átsütjük, majd ízesítjük a fűszerekkel.
A hússzeleteket tepsibe helyezzük. Felöntjük 2 dl vízzel, alufóliával letakarjuk. Puhára sütjük.
Felverjük a 2 tojást, és hozzákeverjük a tejfölt, majd ráöntjük a húsra. A tetejére ráreszelünk 20 dkg sajtot, és a sütőbe visszatolva szép pirosra sütjük.
Burgonyapürével, esetleg vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.