Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A 2 gerezd fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, és teriyaki szósszal a húsba dörzsöljük. A combokat minimum 20 percig hagyjuk pácolódni.
A bepácolt combokat először lisztben, majd felvert tojásban (a felvert tojásokhoz adjuk az 1 dl tejet) és végül reszelt sajtban megforgatjuk,kivajazott tepsibe tesszük. A megmaradt tojást és sajtot összekeverjük, és a tepsiben lévő combokra öntjük, majd az egészet szezámmaggal és felkockázott baconnel szórjuk meg.
A 200 °C-ra előmelegített sütőben 35-40 percig alufólia alatt pároljuk, majd fólia nélkül kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
Párolt zöldséggel, rizzsel vagy egyéb körettel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.