Elkészítés: A liszttel a margarint elmorzsolom, a langyos cukros tejben felfuttatott élesztőt, tojásokat, tejfölt, sót összegyúrom nem túl lágy tésztává. Egy kevés lisztet felvehet még a tészta gyúrás közben. Ezután letakarva hagyom kelni. Közben elkészítem a sajtkrémet. A kockasajtokat annyi tejszínnel vagy tejjel felolvasztom, hogy krémes, kenhető állagú legyen. A tésztát kinyújtom fél óra elteltével, megkenem a sajtkrémmel és összehajtogatom. Fél órát még kelni hagyom. Ezután kinyújtom 2 cm vastagra, késsel berácsozom, kiszaggatom, tepsiben nem túl szorosan felsorakoztatom őket. Felvert tojásfehérjével megkenem, reszelt sajttal megszórom, és 175 fokos előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.