Elkészítés: A tásztához a lisztet a zsírral, a margarinnal, a tejföllel, a sóval és az élesztővel könnyen nyújtható tésztává gyúrjuk. Nem muszáj felfuttatni az élesztőt.
Kinyújtjuk kb. 4 mm vékonyra, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, aztán minden 2. darab közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a teli lapokat, lekenjük felvert tojással, ráteszünk 1-1 lyukas lapot, az oldalait megigazgatjuk, és a tetejét is lekenjük tojással.
Előmelegített sütőben (kb. 170-175 fokon) világos színűre sütjük. Hagyjuk kihűlni, addig elkészítjük a krémet.
A margarint a kockasajtokkal, kevés sóval, 2 evőkanál tejföllel jól összedolgozzuk, és a krémmel megtöltjük a megnőtt halmocskákat.
Tetejükre reszelt sajtot szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.