Elkészítés: A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét.
Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára. összekeverjük. Felforrósított olajba kanalanként beleszaggatjuk, és amikor aranysárga a talpa, villával megfordítjuk.
A burgonyafánkokat hőálló tálra szedjük,mindegyik tetejére egy-egy darabka sajtot teszünk. 200 fokra melegített sütőbe tesszük, a sajt kb. 5 perc alatt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.