Elkészítés: A lisztet, a pirospaprikát, a borsot és a sót összekeverjük. A tepsit 1 evőkanál olajjal kikenjük.
A csirkedarabokat egyenként meghempergetjük a fűszeres lisztben, majd szorosan egymás mellé fektetjük a tepsiben. Betakarjuk a vékony karikákra vágott hagymával, és a lereszelt sajtot egyenletesen rászórjuk.
Végül a tejfölben elkeverjük a megmaradt olajat, a lisztet és a zúzott fokhagymát. Rákenjük az étel tetejére.
A tepsit szorosan befóliázzuk, és előmelegített sütőben 45-50 percig
pároljuk a húst. Ennyi idő alatt a teteje is szép aranysárgára sül.
Rizs és friss zöldsaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.