Elkészítés: Első lépésben jól megmossuk a csirkemájat, majd nagyon apróra vágjuk, hogy pépes masszát kapjunk.
A hagymákat apróra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, ráöntjük a májat, és 1-2 percig kevergetjük. A 2-3 darab zsemlét langyos vízbe áztatjuk. Amikor kihűlt a töltelékünk, beletesszük a fűszereket, a tojást és a kifacsart zsemléket, és jól átdolgozzuk a kezünkkel.
A csirkecombokat jól megmossuk, ételízesítővel meghintjük. A töltelékünket a bőr alá tömjük, és kiolajozott tepsibe tesszük.
180 fokon sütjük, ha már 50 perc után a combok kezdenek megpuhulni, akkor ezt követően a reszelt sajttal megszórjuk, és még hagyjuk pár percig pirulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.