Felcsíkozzuk a húsokat és a kolbászt karikákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beledobjuk a kolbászt. Mikor a zsírja kisült, rádobjuk a tarját és a combot, sózzuk, borsozzuk és közepesen átsütjük (ne használjunk túl sok sót, mert a füstöltek önmagukban is tartalmaznak sót).
Felaprítjuk a hagymát, vékony szeletekre vágjuk a burgonyát, összekeverjük őket és egy tepsiben a 180 fokos sütőbe toljuk őket 2-3 csipet sóval meghintve.
Eközben a füstölt sajtot lereszeljük. Ráolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a tejet, sót, borsot és elkezdjük robotgéppel keverni. Hozzáadjuk a lisztet. Ezzel kész is van a sajt szószunk.
Amikor a krumpli elérte aranybarna színét a tepsiben, összekeverjük a húsokkal és a csomagoláson található utasítás szerint forró, sós vízben kifőzőtt tésztával. Ekkor hozzáadjuk a bazsalikomot és az oregánót is. Leöntjük a sajtszósszal és újra összekeverjük. Elegyengetés után ráütünk 8 db tojást, megsózzuk és vissza helyezzük a sütőbe.
Összekeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, petrezselymet. Amikor a tojás megfehéredik a tepsink tetején, kivesszük és ráöntjük a tejfölt. A tetejére aprítunk pritamin paprikát, majd megszórjuk reszelt trappista sajttal. További 30 percig sütjük 180 fokos sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.