Elkészítés: A langyos tejben felolvasztjuk az élesztőt, beleöntjük az olajat, a cukrot és a sót. Jól elkeverjük, beletesszük a lisztet (pontosan 1 kg, se több, se kevesebb ne legyen). Összegyúrjuk, 6-8 db cipót formálunk belőle, és letakarva tíz percig pihentetjük. Utána újra gyúrjuk külön-külön, négyzet alakúra, fél ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és háromszögekre vágjuk. A közepébe vajat teszünk, összetekerjük kifli formákra, a tetejét lekenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. Forró sütőben 15-20 perc alatt aranysárgára sütjük. Kiadós adag lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.