Elkészítés: A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk. A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük a másik tésztalapot, és stangli formákra vágjuk késsel vagy derelyevágóval.
A tésztákat sütőlemezre tesszük, megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.