Elkészítés: Palacsintatésztát készítünk, kevés sót és borsot is teszünk bele, majd a hagyományos módon kisütjük. A sajtokat külön-külön lereszeljük. Egy hőálló tálra helyezünk egy palacsintát, megszórjuk trappista sajttal, majd palacsintát helyezünk rá, most edamival szórjuk meg, újabb palacsinta következik, erre füstölt sajt kerül. Így folytatjuk a rétegezést, amíg tartanak a hozzávalók, a tetejére palacsinta kerüljön. Vajjal megkent alufóliával betakarjuk, és forró sütőbe toljuk 20 percre. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.