Elkészítés: 50 dkg lisztet elmorzsolunk 10 dkg margarinnal, 3 dkg élesztővel, majd 1 dl tejföllel közepes keménységű tésztává gyúrjuk. 1 órán át kelesztjük. Gyúródeszkán kinyújtjuk, rákenünk 25 dkg szobahőmérsékleten puhult margarint, összehajtogatjuk és fél órát ismét pihentetjük. Kinyújtjuk, rászórunk 10-15 dkg enyhén sós, reszelt sajtot. Ismét hajtogatjuk. Fél órát pihentetjük, hajtogatjuk. Ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk, tetejét megkenjük sós felvert tojással, pár szem köménymagot szórunk rá és forró sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.