Elkészítés: A tejet langyosítod a cukorral, majd belemorzsolod az élesztőt és felfuttatod. A lisztbe belerakod a sót, majd elmorzsolod benne a margarint (előtte érdemes kivenni a hűtőből, úgy könnyebben eldolgozható), utána mehet bele a tojássárgája és a felfuttatott élesztő, valamint a tejföl. Összedolgozod, akkor jó, mikor már leszedte a kezedről a tésztát.
Kinyújtod, kiszaggatod, megkened a tetejét, megszórod reszelt sajttal.
Előre felmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütöd, de ha már a sajt rápirult, akkor biztos jó, vagy menet közben kiveszel egyet, szétnyitod és megnézed a belsejét.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.