A felengedtetett leveles tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele egy tortaformát úgy, hogy pereme is legyen. A sütő felső rácsán 5 percig elősütjük. Közben a csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjukk, zsírján megpároljuk a megtisztított, felkarikázott pórét és a kockára vágott hagymát. A szalonnás pórét a tésztára kanalazzuk és meghintjük a reszelt sajt felével. Leöntjük a tojással elkevert, sóval, borssal ízesített tejföllel. A sütő alsó rácsán pirosra sütjük. Meghintjük a maradék reszelt sajttal és 1 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.