Elkészítés: A lisztből, a tejfölből, a tojássárgából a szódavízzel kemény tésztát gyúrunk.
Ezután a hájas tésztához a lisztet elmorzsoljuk a letisztított, ledarált hájjal és megsózzuk.
4 cipót készítünk a rétestésztából és 4 cipót a hájas tésztából. A rétestészta cipót kinyújtjuk, rátesszük a kinyújtott hájas cipót és hajtogatjuk. Így teszünk a
többivel is. A tésztát letakarjuk konyharuhával, fél órát pihentetjük. Összesen háromszor nyújtjuk, majd hajtogatjuk, közben fél óráig pihentetjük.
Végül kinyújtjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk, megkenjük a tetejét tojásfehérjével, és sajtot reszelünk rá. Így helyezzük bele a kizsírozott, liszttel megszórt tepsibe, végül készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.