Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a szalalkálit, a sót és a reszelt sajt felét (15 dkg). Alaposan elvegyítjük, majd kis gödröcskét alakítunk ki a közepében, és beletesszük a 2 tojássárgáját, hozzáadjuk a tejfölt is, és alaposan összedolgozzuk, hogy sima tésztát kapjunk belőle.
Ha ezzel kész vagyunk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, és a tetejét megkenjük a kicsit felvert tojásfehérjével. Ekkor derelyevágóval kis rudacskákra vágjuk, és mielőtt a tepsibe tesszük, meghintjük a maradék reszelt sajttal. Szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.