Elkészítés: A húst megmossuk, mély zsebet vágunk bele. A fokhagymát meghámozzuk. A bazsalikomot leöblítjük, majd a fokhagymával és az olívaolajjal péppé zúzzuk, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük, és még melegen összeforgatjuk a bazsalikomos péppel.
Közben a húst kívül-belül megsózzuk, mindegyik nyílásba csíkokra vágott sonka- és sajtdarabokat teszünk, fogvájóval megtűzzük. Betekerjük kevés tésztába, és a forró olajon megsütjük. A maradék tésztával körítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.