Elkészítés: A vajat belemorzsoljuk a lisztbe. (Semmiképpen ne olvasszuk fel a vajat.) Beleöntjük a tejfölt, a lereszelt sajtot, a tojássárgáját és a sót. Összegyúrjuk cipóvá, és 10-15 percet pihentetjük.
Ezután kb. 1 cm vastagra nyújtjuk, megkenjük a felvert tojással, és hűtőszekrénybe tesszük 1 órára.
A hűtés után linzerszaggatóval a kívánt formára szaggatjuk, kikent, lisztezett tepsibe rakjuk. Tetejét kömény-, szezám- vagy tökmaggal szórjuk meg, vagy reszelt sajtot teszünk rá, és 190 fokon kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.