Elkészítés: Forrásban lévő sós vízbe beledobjuk a megmosott spenótleveleket. 10 perc után kivesszük, s finomra vágjuk. Egy edényben 4 dl vízbe 2 db húsleveskockát és 1 db zöldségleveskockát teszünk, hozzáadunk 4 dl tejet és a spenótot, borsozzuk, teszünk bele reszelt szerecsendiót, a kockára vágott sajtot, apróra vágott fokhagymát és petrezselymet, egy kevés vajat, s felforraljuk.
Tálaláskor néhány szelet sült cukkinit és spenótleveleket adunk hozzá. Vajban pirított toasttal és tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.