A spenótot hagyjuk kiolvadni. A tepsit vajazzuk ki. Belisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki a leveles tésztát megfelelő méretűre, majd tegyük a tepsibe, a széleit pedig simítsuk fel az oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt. Egy kis tálban verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a túrós tejszínt, a parmezánt és a spenótot, majd fűszerezzük sóval és borssal. A kész spenótos keveréket öntsük a tésztára.
200 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 30 percig. Friss zöldséggel és joghurtöntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.