Elkészítés: Az élesztőt egy kis cukros tejben felfuttatom, majd a liszthez öntöm. Hozzáadom a vizet és az olajat. Összegyúrom, 1 órát kelesztem, majd kivajazott tepsibe teszem, és villával kicsit megszurkálom.
A feltéthez a szeletekre vágott hagymát megdinsztelem, miután kihűlt, hozzákeverem a tejfölt és a sajt felét (ízlés szerint, minél több, annál jobb :)), ízesítem borssal, sóval, petrezselyemmel és kakukkfűvel. Elegyengetem a tésztán, megsütöm (kb. 30 perc alatt). Még mielőtt kész, a sajt másik felével megszórom, és a tetejére olvasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.