Elkészítés: A zellert, a burgonyát és az almát hámozás után kockázom, a vöröshagymát és a fokhagymát nem túl finomra aprítom. Felhevített vajra dobok mindent, gyakori keveréssel dinsztelem együtt néhány percig, felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi, a leveskockával puhulásig főzöm, botmixerrel krémesre aprítom.
Kiegészítem vízzel – attól függően, hogy milyen sűrűségű levest szeretnék -, belekeverem a tejszínt, utána ízesítem a fenti fűszerekből, egyet forralok rajta és tálalom.
Ez esetben pirított kenyérkockákkal és reszelt sajttal tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.