Elkészítés: 1. A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk, felkarikázzuk.
2. A majonézt ízlés szerint összekeverjük csipet sóval, porcukorral, citromlével, kevés mustárral és őrölt fehér borssal.
3. Ezután hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a karikára vágott pórét és a tejfölt. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.
4. A sajtos zöldséges dobverőket bő forró olajban kisütjük, és papíron lecsepegtetjük.
5. A fejessalátát megmossuk, lecsöpögtetjük, tálba tesszük. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal és citromlével.
6. Tálalásnál mindkét salátából kínálunk a kisült dobverők mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.