Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és egy kis vajon serpenyőben körbesütjük.
A burgonyákat forró, enyhén sós vízben 10 perc alatt előfőzzük, majd lecsepegtetjük. A sütôt 180 fokra elômelegítjük.
A burgonyákat összeforgatjuk olajjal, sózzuk, borsozzuk, és tepsibe rakjuk. A tetejére kerülnek az elősütött combok, amit meglocsolunk egy kis mézzel, rászórjuk az egész gerezd fokhagymákat, aláöntjük a bort, és alufólia alatt 25 percig pároljuk. Ezután rárakjuk a zöldségeket a nagyobb kockára vágott paradicsommal, és még kb. 20 percig fólia alatt sütjük.
Miután kivesszük a sütőből, levesszük a fóliát, rálocsoljuk a vajat (ha esetleg már nem folyik, akkor kicsit rámelegítünk a serpenyőben), és készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.