Elkészítés: Előkészítjük a zöldségeket: a krumplit meghámozzuk, centis kockákra vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, a paprikát kicsumázzuk és felkockázzuk. A sertéshúst felszeleteljük, megborsozzuk, enyhén sózzuk és forró olajban megsütjük, aztán félretesszük és melegen tartjuk. A felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, és hozzádobjuk a hagymát, majd a paprikát, a krumplit, és végül a gombát. 5 perc alatt megpirítjuk őket, majd az egészet felöntjük 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával. Kevergetve felforraljuk, és 3 perc alatt készre főzzük. A karajszeletekre vagy mellé tálaljuk a ragut, krokettel vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.