Elkészítés: 15 dkg reszelt sajtot, 5 dkg tömlős füstölt krémsajtot 2 tojássárgájával, 2 dkg liszttel és 1 dl tejjel sűrűre főzünk, kihűtjük. Ha teljesen kihűlt, 5 dkg margarinnal habosra kikeverjük, ízlés szerint sóval ízesítjük.
50 dkg friss gombát meghámozunk, majd olívaolajban kevergetés mellett lassú tűzön megpirítjuk, ízesítjük fokhagymával, majorannával, rozmaringgal, pici sóval, petrezselyemmel.
Ha a gombánk készen van, hozzáadjuk a nagy tejfölt, végül a sajtszósz nagyobb részét. Összeforraljuk, és kész is. :) A maradék sajtszószból kis gombócokat formálunk díszítés gyanánt.
Az elkészített makaróni tésztával tálaljuk melegen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.