Elkészítés: A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerrel, fellazítjuk a bőrt rajtuk. A bőr alá arányosan elosztjuk a sajtot (nem kell reszelni, elég kis darabokra vágni). 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
A combokat egy tűzálló tálba helyezzük, ujjnyi vizet öntünk alá, nem fedjük le, úgy toljuk a sütőbe. Egy idő múlva sajt megolvad, kifolyik a bőr alól, összekeveredik a pecsenyelével. Ezzel locsolgatjuk 5 percenként, nagyjából 50-55 perc alatt kész is lesz. Mikor kivesszük, megfordítjuk a húsokat, így hagyjuk kicsit kihűlni. Mikor már nem forró, letépkedjük a csontról a húst, visszatesszük a sajtos pecsenyelébe, összeforgatjuk vele.
A körethez a borsót és a brokkolit 5 percre forró vízbe tesszük, majd leszűrjük. Ugyanebben a lábasban 2 evőkanál mogyoróolajat hevítünk, rádobjuk a borsót és a brokkolit, további 5 perc alatt alacsony lángon megpároljuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk. Mikor készen van, megszórjuk egy csokor durvára aprított petrezselyemmel (pár csipetet félreteszünk a díszítéshez), összeforgatjuk vele.
Tálaláskor ízlés szerinti mennyiségű húst és köretet tegyünk a tányérokra, a maradék aprított petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.