Elkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, az egyik héját lereszeljük, a másikét vékonyan lehámozzuk, és apró csíkokra vágjuk. Mindhárom levét kicsavarjuk.
A narancslevet a reszelt narancshéjjal, a cukorral felforraljuk, belekeverjük a likőrt, és összeforraljuk.
A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk. A dinnyehúsból apró golyókat vájunk ki, és a forró lébe tesszük. Hagyjuk kihűlni.
Tálaláskor belekeverjük a málnát vagy meggyet, vagy szőlőt, tálkákba szedjük, a vágott narancshéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.