Elkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, az egyik héját lereszeljük, a másikét vékonyan lehámozzuk, és apró csíkokra vágjuk. Mindhárom levét kicsavarjuk.
A narancslevet a reszelt narancshéjjal, a cukorral felforraljuk, belekeverjük a likőrt, és összeforraljuk.
A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk. A dinnyehúsból apró golyókat vájunk ki, és a forró lébe tesszük. Hagyjuk kihűlni.
Tálaláskor belekeverjük a málnát vagy meggyet, vagy szőlőt, tálkákba szedjük, a vágott narancshéjjal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.