Elkészítés: A dinnyét kettévágjuk, magjait, magházát kikaparjuk. Nagyobb, kb. 2-3 literes üvegbe rakjuk a kanállal kikapart dinnyehúst, amit kissé összezúzunk. Ráöntjük a vodkát. Az üveget jól lezárjuk, és 4-5 napig hagyjuk érlelődni, levet engedni.
Leszűrjük, a gyümölcshúst jól átnyomkodjuk. Tiszta üvegbe töltjük, hagyjuk ülepedni, majd ismét leszűrjük.
Kevés vízben feloldjuk a cukrot, kihűtjük, és összekeverjük a vodkás alappal. Üvegekbe töltjük, ha szükséges, átszűrjük.
Kellően lehűtve, de nem jéghidegen fogyasztjuk. Nagyon kellemes, gyümölcsös ital, amely lehet koktélalap is. Citromkarikára töltve vagy citromlével még finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.