Elkészítés: A kekszet apróra törjük-morzsoljuk, majd serpenyőben megpirítjuk a vajjal, kihűtjük.
A dinnyét kettévágjuk, a magját kikaparjuk, a dinnyehús felét apró kockára vágjuk, a többit a mézzel robotgépben péppé zúzzuk.
A mascarponét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejszínt, tovább verjük amíg megnő a krém térfogata és megkeményszik, majd beletesszük a dinnyepépet is, és legvégül belekeverjük a dinnyekockákat.
A poharak aljára kekszmorzsát szórunk, krémet kanalazunk bele, majd megszórjuk a maradék morzsával. 1 kiskanál savanykás lekvárral koronázzuk meg, behűtve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.