Elkészítés: A kis rákokat megtisztítom: forró vízben pár percig főzöm, leszűröm. Vajon pirosra sütöm. A sárgarépát, paprikát, hagymát, fokhagymát lereszelem, olajon megfuttatom, sózom, majd felöntöm vízzel és megfőzöm. Ha elkészült, 1 evőkanál lisztet kevés vízzel elkeverek, a levesbe öntöm, besűrítem, majd hozzáöntöm a tejszínt is. Kicsit forralom, majd összeturmixolom. Kevés ételízesítőt is adok hozzá.
Tálalás: A tányér aljára a fokhagymás pirítós kerül, erre reszelt sajt, majd rámerem a levest, és néhány sült rákocskát teszek rá. A tetejét meszórom metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.