Elkészítés: Kimérek 1 csésze kerekszemű rizst. Serpenyőben vagy wokban kevés olajat melegítek, és ráöntöm. Fontos, hogy ne forró olajba tegyem, mert gyorsan lekapja. Lassú tűzön pirítom az olajban, miközben sózom, borsozom. Só helyett ételízesítőt is lehet használni.
Közben külön a répát kevés vízben megpárolom félpuhára, és utána kisebb kockákra vágom.
Amikor már pirul a rizs (kis színe lesz), felöntöm egy csésze forrásban lévő vízzel, amelyben előtte elkevertem a marhahúsleves-kockát. Miközben forr, az egészet átöntöm egy kisebb jénaiba, hozzáadok még egy csésze forró vizet, a felkockázott répát, és beteszem a sütőbe (légkeveréses: 180 C). Forrástól számítva 20 perc alatt készre párolom.
Ekkor megkeverem (vigyázva, mert nagyon forró), hogy a tetejére feljött répakockák jól elkeveredjenek, és a már kikapcsolt sütőben hagyom még 10 percig, hogy tovább puhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.