Elkészítés: A szívet és a nyelvet sós vízben kb. 20 percig abáljuk, majd kiszedjük, s ha már nem forró, kockákra vágjuk (előtte a nyelvet a fehér részétől
megtisztítjuk). Megmossuk, és bő vízben feltesszük főni, s közben folyamatosan leszedjük a habját.
Ha már tiszta, beletesszük a hasábokra vágott zöldséget, az ételízesítőt, a babérlevelet, a sót és puhára főzzük.
A hagymát vékonyra felkockázzuk és a levesbe tesszük, s hozzáadjuk a lecsót vagy a paprikát és paradicsomot.
A liszttel és zsírral rántást készítünk, majd a tűzről levéve beletesszük a pirospaprikát, s kevés hideg vízzel elkeverve a levesbe öntjük. Ha a hagyma megfőtt, akkor ecettel vagy citrommal ízesítjük a levest, amihez tálaláskor tejfölt adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.