Elkészítés: 1. A tészta hozzávalóiból a szokásos módon kelt tésztát készítünk, annyi különbséggel, hogy a kardamomot kis mozsárban porrá őröljük, így keverjük a lisztbe. Letakarva, meleg helyen, 1 óráig kelesztjük. Átgyúrjuk, ismét letakarjuk, és további fél óráig kelesztjük.
2. A tésztát átgyúrjuk, 12 egyenlő részre osztjuk, és gombócokká formáljuk. A gombócokat kissé kilapítjuk, közepükbe kis krátert mélyesztünk.
3. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket és krémporból készült krémet tesszük a kráterbe.
4. 200 fokra előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük, ez kb. 10-15 perc.
5. A mázhoz egy tálba szitáljuk a porcukrot és a citromlevet. Ezzel bekenjük a kissé kihűlt sütik oldalát, és meghempergetjük őket kókuszreszelékben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.