Előkészítés: A céklát az ecetes vízben 1 kk. sóval félpuhára főzzük, lecsepegtetjük, ha kihűlt, meghámozzuk, lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk, félretesszük a díszítéshez.
Elkészítés: A margarint felforrósítjuk, a húst és a hagymát néhány percig átsütjük rajta, hogy a hús kifehéredjen. Hozzákeverjük a céklát, sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Tálaláskor tejföllel és petrezselyemmel díszítjük. Forrón, krumplipürével kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 378 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.