Elkészítés: A rizst megfőzzük, szűrőbe tesszük, jól lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk és kierezzük, majd csíkokra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk, majd kimagozzuk, és a húsát kis kockákra vágjuk. A húst nagyobb darabokra szeljük. A fokhagymát megtisztítjuk.
A csirkemelldarabokat egy serpenyőben, forró olajba rakjuk, 10 percig sütjük, a fokhagymát belenyomjuk, sóval, borssal ízesítjük. A serpenyőből kivesszük, melegen tartjuk.
A vajat a pecsenyelében felolvasztjuk, a hagymát meg a paprikát kis lángon 5 percig sütjük. A rizst és a paradicsomkockákat hozzáadjuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.