Elkészítés: A sovány húst vékonyra szeleteljük, jól kiverjük, széleit bevagdosuk. Margarinon hirtelen kiisütjük. A húst félrerakjuk, a margarinon fedő alatt megpárolunk egy kis fej apróra vágott vöröshagymát. Hozzákeverünk 1 evőkanál mustárt, késhegynyi pirospaprikát, felöntjük a borral, és összeforraljuk. Belerakjuk a szószba a húst, sózzuk, borsozzuk, és kb. 25 percig fedő alatt pároljuk. Jénai tálba szedjük a húst, a mártást behabarjuk 2 teáskanál liszt és a tejszín keverékével, ráöntjük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal, és nagyon forró sütőben 6-8 percig sütjük.
Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.