Elkészítés: A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk grillfűszerrel és borssal. 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük. A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk.
A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk. Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet, vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.