Elkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk, és vízzel feltesszük főni. Sózzuk, mellétesszük a hagymát, a turbolyát, a petrezselymet, a zeller zöldjét, és lassan puhára pároljuk, majd tálba tesszük.
Közben elkészítjük a kását. Először hideg vízben megmossuk, majd leforrázzuk, újból leöblítjük hideg vízzel. Hozzáadjuk a húslét, ízlés szerint sózzuk, és közepesen sűrű péppé hagyjuk megduzzadni.
A húst felszeleteljük, kicsit megforgatjuk a megmaradt hússzaftban, és a köleskásával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.