Elkészítés: A tésztát sós-olajos vízben kifőzöm, leszűröm, leöblítem és félreteszem lefedve.
A raguhoz a tarját vékony csíkokra vágom, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítom, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, a leszűrt gombát, a vékonyra vágott zellerszárat, a fagyasztott spenótgombócokat. Sóval és borskeverékkel meghintem, majd kevergetem. Belereszelem a fokhagymákat, aláöntök egy kevés vizet, és lefedem fél órára.
Ezután a tejszínnel és a tejföllel összekeverem, egy kevés oregánóval és borskeverékkel ízesítem, majd lassú tűzön szépen besűrítem a mártást, de a végén egy kevés lisztet is belekeverek.
A kifőtt tésztát összekeverem a spenótos-gombás-húsos raguval, a tányérra szedve reszelt sajttal megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.