Elkészítés: A húst nagyobb kockákra vágjuk, és minden oldalát vajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a sárgarépát és a póréhagymát apróra vágva, majd tovább pirítjuk. Felöntjük a húslével, reszelt narancshéjat adunk hozzá, és puhára pároljuk.
A húst kiemeljük a párolóléből, és elkészítjük a narancsmártást: a narancsok levét, a bort és a keményítőt hozzáadjuk a párolóléhez, jól beforraljuk, végül átszűrjük.
A sertéscsülköt visszatesszük a narancsmártásba, átforrósítjuk, és köretként zöldséges rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.